Пумпа за измолзување и доење

Нова електрична пумпа за измолзување
 

Инспириранa од бебето, ефективна за мама.

Dzięki miękkiej, elastycznej nakładce lejka
Млазница со една големина одговара на 99,98% од мајките
Philips Avent Electric Breast pump feature: Designed for upright pumping
Истиснувајте удобно и комфорно без да се наведнувате напред
Philips Avent Electric Breast pump feature: 8 stimulation and 16 expression
Персонализирано искуство, 8 нивоа на стимулација и 16 нивоа на истиснување
Philips Avent Electric Breast pump feature: Express discreetly
Тивок мотор за дискретно искуство каде и да сте
3 sesje odciągania na 1 ładowaniu
Батерија на полнење за употреба во движење
Łatwe mycie i czyszczenie
Неколку делови и интуитивно прилагодување

Natural Motion - првата пумпа за измолзување, којашто го симулира природниот процес на доење
 

Ние веруваме дека вашето бебе знае најдобро како да го повлече млекото

Laktator Philips odwzorowuje naturalny proces ssania

 
2 фази
(фаза на стимулација + фаза на истискување)

+
автоматски и постепено ја зголемува стапката на истискување

+
стимулација на брадавицата

Новата пумпа Natural Motion овозможува побрз и поприроден проток на млекото.
 
Клинички докажана ефективност **

Стандардна пумпа за гради

Новата пумпа
Philips Avent Natural Motion

184
секунди

3,5 пати побрзо

51.8
секунди

Philips Avent Single Electric Breast Pump Premium

Нова генерација пумпи за измолзување - побрзи, полесни за употреба и нежни за вас

Нема потреба да се грижите за изборот на млазница!
 
Врвот е многу мек, силиконски и одговара на секоја брадавица.

Delikana budowa lejka

 Погледнете како работи нашата нова пумпа за измолзување!

Вижте как работи новата ни помпа за кърма Philips

Како да ја изберете вистинската пумпа за измолзување?

 

Без разлика дали секогаш сакате да бидете снабдени
со млеко во фрижидерот, да се грижите за своите гради
или да си го испланирате денот за да имате време
за себе, нашите рачни и електрични пумпи
за измолзување ви овозможуваат
да изберете производ што одговара
на вашите потреби.

Добијте повеќе удобност и слобода

 

Без разлика дали ќе се вратите на работа или само сакате да одвоите дополнително време во текот на денот, постои полесен начин за вашето бебе да ги почувствува придобивките од мајчиното млеко, дури и кога не можете да бидете до него.

Лесно комбинирајте ги доењето и хранењето со шише

 

Постојат многу причини да се комбинираат доењето и хранењето со шише. Тоа што е важно, е дека ова е најприродниот процес. Затоа ја создадовме пумпата за измолзување Natural Motion, инспирирана од природниот процес на доење и шишенцето Natural коешто е нежно како мајчините гради.