Avent Natural шишиња и цуцли за бебе

Avent Natural шишиња и цуцли за бебе

Marca numărul unu recomandată de mămici

Едноставна комбинација на доење и хранење со шише

Philips Avent Natural палетаPhilips Avent Natural палетата е дизајнирана за мајки кои сакаат да го комбинираат доењето со хранење со шише.
Ултра-меката цуцла што го имитира обликот на брадавицата, го поттикнува природниот почеток на хранењето и го имитира чувството на доење, со што прави преминот од доење од гради кон хранење со шише и обратно, да биде полесен за Вас и Вашето бебе.
Широката цуцла што имитира форма на брадавица овозможува природен почеток на хранење со шише.
Ултра-меката цуцла го имитира чувството на доење.
Airflex отвор дизајниран да ги намали проблемите со хранење како што се грчевите.
Ергономска форма, лесна за држење дури и со помали раце.
Лесно чистење и составување поради малиот број делови.