Avent Natural шишиња и цуцли за бебе

Неопходни производи за хранење за првите скапоцени моменти
Marca numărul unu recomandată de mămici

Сетови подароци за бебиња

Барате основни производи со цел да се подготвите за пристигнувањето на вашето бебе? Или пак, сакате некои практични подароци за забава на малечкото? Ние можеме да ви помогнеме.

Natural - основен сет за хранење на бебето

Set starter Natural pentru hrănirea sugarilor

Најприродниот начин за хранење со шишe

Ултра-меката цуцла на нашите шишиња го стимулира природниот почеток на хранењето и го имитира обликот на градите, обезбедувајќи најприроден начин за хранење со шише.

 

Сетот содржи:

•   Идеален почетен сет за мајки со новороденчиња: 0-6 месеци

•   Четири Natural шишиња со широка цуцла која го имитира обликот на градите

  • Заоблена четка за лесно чистење на шишето