Avent Natural шишиња и цуцли за бебе

Дизајнирани да намалуваат грчеви, гасови и рефлукс*
Marca numărul unu recomandată de mămici

Му помага на бебето да голта помалку воздух додека пие млеко

Philips Avent Anti-colic палета со AirFree уред

Апаратот против грчеви AirFree е дизајниран да му помогне на вашето бебе да голта помалку воздух за време на хранењето. Држете ја цуцлата полна со млеко, дури и кога ја држите хоризонтално, за да му помогнете на вашето бебе да пие во поприродна, исправена положба. Намалувањето на количината на воздух проголтан од детето може да помогне во намалувањето на проблемите како што се грчеви, цревни гасови и рефлукс.
Pictograma bifă
Не дозволува да влезе воздух во стомачето на бебето
Pictograma bifă
Цуцлата останува полна со млеко, а не со воздух
Pictograma bifă
Облик дизајниран за безбедно држење
Pictograma bifă
Лесно чистење и составување
Pictograma bifă
Може да го користите со или без AirFree уредот